Bert Gabriëls

Verkiezingsconférence

Comedy

Tickets

Bert Gabriëls is als comedian bekend van onder meer Zonde van de Zendtijd, Advocaat van de Duivel en Terug naar Eigen Land. Dit jaar sluit hij het jaar af met een eindejaarsconférence en in de aanloop daar naartoe speelt hij nu elke maand een comedy-set over de actualiteit van de maand; een eindemaands-conférence zeg maar.

Op 19 mei brengt hij een verkiezingsconférence, met een overzichtje van de partijprogramma's, de bekenden en onbekenden op de lijst, een accurate voorspelling van het resultaat uiteraard, en meer van die onzin.

Het geheel wordt op korte tijd bij mekaar gesprokkeld, dus verwacht geen netjes afgewerkte show, maar veel kunst- en vliegwerk.

Voorprogramma: Jasper Posson

Talent komt altijd bovendrijven, wordt gezegd. Maar soms komt het wel heel plots aan de oppervlakte, zoals in het geval van Jasper Posson. Deze sympathieke Antwerpenaar haalde jaren geleden als student weleens de pers als preses en woordvoerder van zijn studentenkring, maar kwam als comedian pas in onlangs bovendrijven als primus van de Lunatic Comedy Award 2017. Zijn strafste troef: een batterij scherpe observaties waarmee hij nietsontziend aan de slag gaat. Verzuurde politici, romantiekloze zee-otters en Antwerpenaren die zichzelf te serieus nemen: hij haalt ze allemaal even vlotjes door de mangel.

Bert Gabriëls

Praktisch

  • € 14
  • € 11 (-26 jaar of student op vertoon van studentenkaart)
  • € 11 (A-kaart in ruil voor 10 punten)

De Kleine